ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ
ΓΙΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ

Το δικό σου ινστιτούτο ομορφιάς στο σπίτι!

Η σειρά LR ZEITGARD είναι ένα μοναδικό, ολοκληρωμένο σύστημα καλλυντικής περιποίησης που κάνει την ομορφιά σου διαχρονική

Η καινοτόμος συσκευή τελευταίας τεχνολογίας, με τέσσερις διαφορετικές επιλογές χρήσης για τον αποτελεσματικό καθαρισμό και την περιποίηση του προσώπου και του σώματος, είναι ειδικά προσαρμοσμένη στις ατομικές ανάγκες κάθε επιδερμίδας. 

LR ZEITGARD PRO ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ
Ο πυρήνας της σειράς LR ZEIGARD

Ανακάλυψε τη νέα καινοτομία για την καθημερινή σου περιποίηση ομορφιάς: Η συσκευή νέας γενιάς Zeitgard Pro* φέρνει τη μια νέα εποχή στην καλλυντική περιποίηση υψηλού επιπέδου, για ομορφιά που αντέχει στον χρόνο. Η καινοτόμος συσκευή αξιοποιεί τις προηγμένες τεχνολογίες υπερήχων και ταλάντωσης, ενώ τις συνδυάζει με τέσσερις εναλλασσόμενες κεφαλές, φέρνοντας στο σπίτι σου την επαγγελματική ποιότητα ενός ινστιτούτου ομορφιάς.

Η έξυπνη συσκευή Zeitgard Pro αναγνωρίζει την αλλαγή κεφαλής και προσαρμόζει αυτόματα την τεχνολογία πουαπαιτείται. Επίσης, η αποτελεσματικότητα της συσκευής Zeitgard Pro είναι δερματολογικά επιβεβαιωμένη από το αναγνωρισμένο Ινστιτούτο Dermatest.

Γυναίκες από 40 ετών και άνω

Για ηλικίες από 40 ετών και άνω, είναι απαραίτητο τα προϊόντα περιποίησης να έχουν συσφικτική δράση, να μειώνουν το βάθος των ρυτίδων και να τονώνουν το περίγραμμα του προσώπου. Για περισσότερο όγκο, ενυδάτωση, σύσφιξη και αναζωογόνηση!

Γυναίκες έως 40 ετών

Για ηλικίες έως 40 ετών είναι απαραίτητο τα προϊόντα περιποίησης να ενισχύουν τις λειτουργίες της επιδερμίδας, να προστατεύουν από την πρόωρη γήρανση και να μειώνουν ορατά τις λεπτές γραμμές. Για ομοιόμορφη, λεία επιδερμίδα, με λάμψη και ζωντάνια!

Άντρες από 25 ετών και άνω

Από 25 ετών και άνω, η ανδρική επιδερμίδα χρειάζεται ενυδάτωση, αναζωογόνηση και extra φρεσκάδα. Για περισσότερη ενέργεια, ζωντάνια και μείωση των ρυτίδων!