Σχετικά με εμένα

Στον χώρο του δικτυακού Marketing από το 1994

H Ζήνα είναι ένα από τα πιο έμπειρα στελέχη της LR Health & beauty στην Ελλάδα. Από το 1994 έως σήμερα έχει συμβάλει στην ιστορία και στην επιτυχία της LR health and Beauty στην Ελλάδα.

About me

Ζήνα Παναηλίδου

 Ξεκίνησα το 1994 τη συνεργασία μου με την LR παράλληλα με τις σπουδές μου στο Τμήμα Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Ο Σωτήρης – σύντροφος και συνοδοιπόρος μου όλα αυτά τα χρόνια – άκουσε την πρόταση από ένα συνάδελφό του στο στρατό και γεμάτος ενθουσιασμό με προέτρεψε να ξεκινήσω. Ένα παράλληλο εισόδημα θα μπορούσε να μας βοηθήσει

Η αλήθεια είναι ότι η ιδέα δεν με ενθουσίασε καθόλου γιατί ήμουν επηρεασμένη από την προκατάληψη που υπήρχε για το χώρο των πωλήσεων. Έτσι, μου είναι πολύ φυσικό να καταλάβω τον κάθε υποψήφιο που συναντώ και είναι δύσπιστος, αρνητικός ή φοβάται αυτόν τον χώρο. 

Σήμερα 28 χρόνια μετά είμαι ευγνώμων για την απόφαση που πήρα τότε να πάω στη συνάντηση και να ξεκινήσω τη δική μου επιχείρηση με την LR Health and Beauty. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ πώς θα ήταν η ζωή μου χωρίς εκείνη την απόφαση!

Excitement

Ο ενθουσιασμός

Από το πρώτο διάστημα άρχισα να ενθουσιάζομαι από τη μια απολαμβάνοντας την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων και από την άλλη γνωρίζοντας μία αξιόπιστη εταιρία που αντιμετώπιζε τους συνεργάτες της με αξιοκρατία σεβασμό και αξιοπρέπεια.

Ολοένα και περισσότερο ένιωθα ότι ήταν αυτό που πάντα ονειρευόμουν…. να μπορείς να χτίσεις τη δική σου επιχείρηση ορίζοντας εσύ τον χρόνο τον τρόπο το περιβάλλον που θα εργαστείς.

Opportunity

Η ευκαιρία

Η ευκαιρία ήταν μπροστά μου! Τώρα χρειαζόταν να αποδείξω στον εαυτό μου ότι αυτό μπορούσε να δουλέψει και για μένα. Πρώτος στόχος 6 μήνες μετά – παράλληλα με τις σπουδές μου και την οικογένεια –(σύζυγος και δύο παιδιά) το εισόδημα ξεπερνούσε το εισόδημα του Σωτήρη 14 χρόνια υπηρεσίας στον Ελληνικό Στρατό. Επόμενος στόχος – ένα χρόνο μετά ο διπλασιασμός των εισοδημάτων και το πρώτο μας αυτοκίνητο LR Mercedes Benz

Ναι ήταν πραγματικότητα… βρήκα τη δουλειά που ονειρευόμουν. Ήταν ξεκάθαρο για μένα πλέον, παίρνοντας το πτυχίο μου από τη σχολή μου, ότι δεν χρειαζόταν να δουλέψω ως νοσηλεύτρια και ότι μπορούσα να ορίζω τη ζωή μου. Τον επόμενο χρόνο μετά από 17 χρόνια υπηρεσίας στον στρατό ζήτησε και ο Σωτήρης παραίτηση, αφήνοντας την «ασφάλεια» και την μετριότητα  του δημοσίου διεκδικώντας την προσωπική και επαγγελματική ελευθερία!

Όλα αυτά τα χρόνια είδαμε την εταιρεία να προσπερνά κρίσεις να εξελίσσεται να πρωτοπορεί και να καινοτομεί. Για μένα η δραστηριότητα με την LR αποτελεί έμπνευση, κίνητρο ζωής έχει συμβάλει και έχει καθορίσει τη ζωή μου, τη ζωή μας. Τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα που κερδίσαμε είναι πολλά, το σημαντικότερο από όλα είναι η ίδια η ζωή μας. Ορίζουμε εμείς τον τρόπο με τον οποίο θέλουμε να ζήσουμε τη ζωή μας απολαμβάνοντας και ζώντας στιγμές με τους αγαπημένους μας.

Όραμά μας να εμπνεύσουμε και να υποστηρίξουμε ανθρώπους που είναι αποφασισμένοι
να εργαστούν για να ζήσουν τη ζωή που επιθυμούν.