LR Health & Beauty

Ο επιχειρηματικός σου συνεργάτης

“More quality for your life” – αυτό είναι το σύνθημα του ομίλου LR που εδρεύει στο Ahlen της Βεστφαλίας. Ως ειδικοί στο χώρο της Υγείας & της Ομορφιάς και ως μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής Aloe Vera προϊόντων στον κόσμο, σου προσφέρουμε τώρα την ευκαιρία να υλοποιήσεις τα πιο τρελά σου όνειρα επιχειρηματικής επιτυχίας!

ABOUT LR

LR HEALTH & BEAUTY

Οι αξίες της εταιρείας, όπως το πάθος, η εμπιστοσύνη και η υπευθυνότητα είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους, για τον οποίο χιλιάδες συνεργάτες επιλέγουν την LR για περισσότερα από 35 χρόνια. Δίνουμε έμφαση στην ποιότητα, ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε μια σταθερά αυξανόμενη γκάμα αρωμάτων και προϊόντων υγείας & ομορφιάς.

3. REASONS

3 Λόγοι για να επιλέξετε την LR

01. Αναγνώριση

Η επιτυχία δεν έχει όνομα – δώσε το δικό σου! Στα events της LR, θα μάθεις τι σημαίνει να είσαι ένας πραγματικός LR Συνεργάτης. Πολυτελή ταξίδια, events σε ολόκληρο τον κόσμο και το μοναδικό μας concept αυτοκινήτων.

02. Ποιότητα Ζωής​

Η επιτυχία δεν γνωρίζει όρια – εσύ ορίζεις τους στόχους σου. Ως LR Συνεργάτης, είσαι αφεντικό του εαυτού σου! Μπορείς να εργαστείς οπουδήποτε, οποτεδήποτε και με οποιουσδήποτε επιθυμείς, ως πλήρη ή μερική απασχόληση. 

03. Ίσες ευκαιρίες​

Η επιτυχία δεν είναι ασπρόμαυρη, είναι πολύχρωμη! Με την LR, δίνεται η ευκαιρία σε όλους να έχουν επιτυχία, ανεξαρτήτως φύλου, χρώματος, θρησκείας ή προέλευσης. Σημασία δεν έχει από πού προέρχεσαι, αλλά πού θέλεις να φτάσεις.

Στην πορεία προς την επιτυχία

Οδήγησε το αμάξι των ονείρων σου και ακολούθησέ μας στην πορεία προς την κορυφή. Ως LR Συνεργάτης, θα πρέπει κάποιες φορές να διανύεις μακρινές αποστάσεις. Για το λόγο αυτό, σου παρέχουμε ένα εταιρικό αυτοκίνητο και σε παρακινούμε να θέσεις νέους στόχους. Στην LR, σε περιμένουν πολυάριθμα μοντέλα αυτοκινήτων από κορυφαίους κατασκευαστές, όπως Mercedes, BMW, VW, Audi και Porsche σε προνομιακές τιμές Leasing, ανάλογα με το επίπεδο της επιβεβαίωσής σου.

Επιπλέον, σε υποστηρίζουμε με το bonus αυτοκινήτου, το ποσό του οποίου προσαρμόζεται σύμφωνα με την επίτευξη των μηνιαίων κριτηρίων επιβεβαίωσης.

YOUR BUSINESS

Η επιχειρηματική σου δραστηριότητα

LR σημαίνει πάνω απ’ όλα ένα πράγμα: άμεση προώθηση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είμαστε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες network marketing στο χώρο των προϊόντων υγείας και ομορφιάς στη Γερμανία, ενώ είμαστε μέλος του Ομοσπονδιακού Συνδέσμου Άμεσης Προώθησης, καθώς και της Seldia, του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Άμεσης Προώθησης (European Direct Selling Association).

Μαζί μας, σε περιμένουν διάφοροι τρόποι εργασίας, μοναδικές ευκαιρίες καριέρας και πολλά άλλα προνόμια. Ξεκίνησε τώρα την επιχειρηματική σου δραστηριότητα και επωφελήσου από τα αποκλειστικά bonus και τη δυνατότητα κέρδους έως και 40%!

Events

Όποιος προσφέρει πολλά, δέχεται την αντίστοιχη αναγνώριση. Η LR διοργανώνει κάθε χρόνο μοναδικά πάρτυ και εκδηλώσεις σε διεθνές επίπεδο, προς τιμήν όλων των Συνεργατών. Πραγματοποιούνται επίσης τοπικά events, όπως Business Days ή Annual Balls, αλλά και διεθνείς εκδηλώσεις, όπως το Global Leader Convention, τα οποία αποτελούν σημεία συνάντησης των ανερχόμενων νέων Συνεργατών με τους καταξιωμένους Allstars της LR.

Γνώρισε τον δικό σου αγαπημένο Star, στα πλαίσια των αποκλειστικών Meet & Greet. Σας εγγυόμαστε μια αξέχαστη εμπειρία σε κάθε event της LR, με συναρπαστικά happenings, εξαιρετικό φαγητό και πολύ κέφι.

Η LR Παγκοσμίως σε

0
Χώρες

Mε τους υπαλλήλους και τους χιλιάδες ανεξάρτητους συνεργάτες μας, ανήκουμε στις κορυφαίες ευρωπαϊκές εταιρείες Network Marketing. Η συνεχής επέκταση σε νέες αγορές εγγυάται μια πορεία συνεχούς ανάπτυξης για την LR.