Αθλητισμός

Η ζωή σου – Ο ρυθμός σου – Η ευεξία σου.

Ολοκληρωμένο σύστημα προϊόντων που υποστηρίζουν το σώμα, ενισχύουν την αποτελεσματικότητα της προπόνησης και βοηθούν στην αναζωογόνηση μετά την άσκηση.

Η κατάλληλη υποστήριξη για τη ρύθμιση και τη διατήρηση του βάρους σου, μέσω του LR LIFETAKT Body Mission! Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα σε καθοδηγεί στην πορεία σου προς το επιθυμητό βάρος στο πλαίσιο μιας διατροφής μειωμένων θερμίδων. Με το Body Mission Σετ 28 Ημερών, λαμβάνεις επιλεγμένα προϊόντα της σειράς LR LIFETAKT και έχεις πρόσβαση σε εβδομαδιαία προγράμματα διατροφής, απολαυστικές συνταγές, παρακολούθηση της πορείας του βάρους, συμμετοχή στο δίκτυο χρηστών και πολλά άλλα, μέσω του online οδηγού διαχείρισης βάρους. Επίλεξε τις αγαπημένες σου γεύσεις των Figu Active προϊόντων και ξεκίνα δυναμικά!

Body Mission Σετ 28 Ημερών

Ρύθμισε το βάρος σου εύκολα και απολαυστικά, με τα αγαπημένα σου προϊόντα Figu Active: Σούπες, Ροφήματα, Μπάρες. Τα προϊόντα Pro Balance, Protein Power και το Τσάι Βοτάνων υποστηρίζουν την προσπάθεια σου.*Η αντικατάσταση ενός καθημερινού γεύματος βοηθά στη διατήρηση του βάρους

Ροφήματα

Τα κρεμώδη Figu Active Ροφήματα ετοιμάζονται εύκολα και γρήγορα, ενώ αντικαθιστούν ένα ολοκληρωμένο γεύμα. Είναι διαθέσιμα σε 4 γευστικές παραλλαγές.

Σούπες

Σου αρέσουν οι πικάντικες γεύσεις; Οι λαχταριστές Figu Active Σούπες είναι η αλμυρή εναλλακτική και είναι διαθέσιμες σε 3 γεύσεις.

Νιφάδες

Ξεκίνα την ημέρα σου με ένα υπέροχο πρωινό με τραγανές νιφάδες βρόμης και cranberries! Τα απολαυστικά Figu Active Flakes Crunchy Cranberry συνδυάζονται ιδανικά με γάλα ή γιαούρτι.

Μπάρες

Οι Figu Active Μπάρες αντικαθιστούν ένα ολοκληρωμένο γεύμα και σε βοηθούν να παραμείνεις προσηλωμένος στον στόχο σου, ακόμα κι όταν είσαι καθ’ οδόν. Είναι διαθέσιμες σε 3 γευστικές παραλλαγές.

Οι σύμμαχοι σου στον δρόμο προς το επιθυμητό βάρος

Τα ειδικά επιλεγμένα προϊόντα Protein Power, Pro Balance και το Τσάι Βοτάνων υποστηρίζουν την προσπάθειά σου με το Body Mission.